SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012

Assalamualaikum....
Kepada Sahabat-sahabatku, pelanggan kesayanganku dan kepada pengunjung Blog ini....

Sity bersyukur dan berterima kasih kepada anda semua, kerana anda semua banyak memberi support dalam dunia perniagaan KEK ini...

Sity akan melakukan servis yang terbaik untuk anda semua... dan mengubah ke arah yang lebih baik....

Sity ingin memohon ampun dan maaf sekiranya sity ada membuat sebarang kesilapan kepada kamu semua...

SILA-SILALAH berkunjung ke SITYAIZA HOMEMADE...

Pages

Wednesday, December 2, 2015

TQ akak.. Regular Customer




Alhamdulillah... Syukur kepada ALLAH... Kek yang pertama yang dapat di siapkan setelah lamanya bercuti dari baking...

Terima kasih banyak- banyak akak... akak ni adalah customer tetap SITYAIZA HOMEMADE. Syukur sangat-sangat kerana memberi kepercayaan kepada sity... akak ni kata sedap... SNOW CHESSE CAKE lah menjadi pilihan hati akak ni setiap kali order. Maaf ye akak sbb bercuti lama...

Alhamdulillah... walaupun sity dalam keadaan bercuti, ramai jugak customer yang menelefon dan watsapp untuk membuat tempahan... sity mohon maaf sebab tak mampu untuk menerima tempahan anda2 semua....

Mohon doakan kesihatan dan kekuatan pada sity untuk meneruskan usaha ini... insyaallah... amin...

Terima kasih kepada kamu semua...


Tq Nuriffah




Alhamdulillah... syukur kepada ALLAH... Sity sempat menyiapkan tempahan daripada Nuriffah from peneng... katanya nak suprisekan Birthday adiknya yang berada di matrik changlun... Tunggu ye adik Anisah... ptg nanti akak delivery ye...


Alhamdulillah.. dah selamat COD ke tuan empunya... syukur Ya Allah... Feedback " Terima kasih sis.. adik cakap sedap, Dh hbs pun dorg mkn... Ada rezeki nti saya pun nk cuba...insyaAllah.. "

Alhamdulillah....

Terima kasih...

Tuesday, December 1, 2015

ALHAMDULILLAH



Alhamdulillah...

Segala puji bagi ALLAH... syukur atas segala nikmatNYA..

Setelah sekian lama sity close order dari customer atas sebab2 yang berlaku... Sity ingin mohon maaf...

Alhamdulillah... ramai customer2 yang call nak order... terima kasih kepada anda yang support SITYAIZA HOMEMADE.. syukur Ya ALLAH...

Mulai sekarang Sity open semula order dari awak2 semua... Tetapi... sity hanya open untuk 2 jenis kek sahaja sementara ini...
1. Moist Chocolate Cake
2. Snow Chesse Cake

Harga tetap sama yang sebelum ini... boleh refer pada Tab PRICE.

Selain dari itu... Sity juga ada menjual JAMU MANDARA & QASEH GOLD ( ADINDA, KEKANDA, PREMIER, GOJES dll)

Maklumat lanjut boleh Watsapp Sityaiza : 019-4953285

TERIMA KASIH untuk anda semua... 


Thursday, June 20, 2013

.:: KUIH RAYA 2013 ::.

Simpul Kasih
Dibuka untuk tempahan Raya 2013
1/2kg = RM16
1kg = RM30

Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)


Gajus
RM 27
50 pcs
500 grm
- super sedap, super crunchy, Jgn terlepas me nikmatnya!
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)



Almond London
RM 26
50 pcs
- biskut yg telah di ketahui sgt sedap!
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)

 Bright Eye Susan

RM 26

50 pcs

460 grm
- diperbuat dari lepa susu buttercup, biskut yg rangup dan kaya dgn kacang. My signature biskut yg telah diimprovekan! Mabeles beb!
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)


 Mocha Magic

RM 26

50 pcs

330 grm
- diperbuat dari lepa susu buttercup, biskut yg lain dari segi rasa dan teksturnya! Anda yg nk rasai kelainan inilah biskutnya
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)


 Cheerio Chocolate Chip

RM 26

50 pcs

400 grm
- diperbuat dari lepa susu buttercup. Biskut yg sgt rangup. Kaya dari segi rasa coklat dan dihasilkan dari walnut, almond, nestum, oat, choc chip, sgt berkhasiat!
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)


Oatmeal dots
RM 26
50 pcs
300 grm
- diperbuat dari lepa susu buttercup. Minyak sapi dan oat adalah bahan utama. Rasanya yg rangup dan lemak. Salah satu biskut yg sgt sedap.
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)

Tangy Tat Nanas
RM 26
53 pcs
730 grm
- diperbuat dari lepa susu buttercup, inti tat yg extra, gebu dan rasa rangup yg seimbang.
Call@SMS : 019-4953285 (Sityaiza)

Monday, June 17, 2013